Política de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceras empresas para mejorar tu experiencia de usuario y ofrecerte el mejor servicio.
Si navegas por nuestra página web, estarás aceptando el uso de las cookies en las condiciones establecidas en la presente Política de cookies.

Calamar a la menorquina

Molí des Racó

Ingredientes

  • Calamars mitjans: 4
  • Ou dur: 2
  • Ou cru: 2
  • Farina: 1/2 Kg
  • Llet: 2 L
  • Nata: 1/2 L
  • Ametlla: 200 g
  • Sal, oli, all, juliverd i pa rallat

1. Per fer el farciment pica els caps i les ales del calamar, juntament amb l'ou dur, l' all i el juliverd.
2. Cuina-ho tot junt i afegeix l' ou batut y el pa rallat.
3. Umpl els tubs, tancals amb un palillo i pinxels.
4. Enfarina el calamar fregeix-los, cou-los amb llet 10' i afegeix la ametlla picada amb la nata.
5. Cou 20' més, treure els calamars i lliga la salsa amb la maizena.
6. Talla els calamars a rodanxes i cubreix amb la salsa.